Links jeg vil anbefale du besøger

billede af Michael
Der findes mange spændende sider på internettet. Nogle af dem er så interessante, at jeg gerne vil dele mit kendskab til dem med dig. Du kommer videre til disse sider ved at klikke på nedenstående.

Mikael Jensen!


Anbefalet link Beskrivelse af linket
Jann Guldhammer      Flink mand fra Vildbjerg, som har bygget og vedligeholder denne hjemmeside for mig. Jeg kan varmt anbefale at du kontakter Jann Guldhammer, hvis du skal have lavet en ny hjemmeside, eller mangler assistance til markedsføring o.lign.

Adgang for alle      Læsesvage personer er i dag i vid udstrækning afskåret fra informationer, der formidles via dagblade, tidsskrifter, pjecer og lignende. I takt med informationssamfundets udvikling bliver den stigende informationsmængde formidlet via hjemmesider.
Adgang for alle læser teksten på hjemmesiden højt for dig.

Bytoften      Den selvejende institution Bytoften Bo- og Aktivitetscenter er et landsdækkende bo- og dagtilbud til voksne borgere med et fysisk handicap og/eller med en senhjerneskade. Målgruppen er personer med en let, moderat eller svær skade. Jeg bor selv i Bytoften, og via dette link kan du læse om stedet.

Mikael Hulegaard Jensen • Bytoften 73, 5.sal dør 3 • 7400 Herning • mikael@handikapdemokraterne.dk