Gæstebogen

Du vil gøre mig meget glad, hvis du vil skrive en kommentar til min hjemmeside, min kunst eller mine politiske holdninger. Det betyder meget for mig, at jeg kan se min hjemmeside bruges aktivt, og at mine holdninger skaber debat.

Mikael Jensen

Opret et indlæg i gæstebogen

Andrew ClementsToronto, den 07-11-2019

Hej Mikael

Det er ikke så meget jeg ser til dit parti i det offentlige rum. Er du stadig aktiv? Jeg synesdet er så skønt, at du kæmper for de svage i samfundet.

https://www.surnamemap.eu/denmark/dk/JENSEN.html


Hilsen Andrew

Mikael Hulegaard Jensenherning, den 13-05-2017

til alle mine dates her er addresse og mobilnummer

jeg bor på bytoften 73 5 sal dør 3 i tjøring 7400 herning mit mobilnummer er 31319399

Mikael Hulegaard Jensenherning, den 12-05-2017til sonja her får du også lige min addresse den er bytoften 73 5 sal dør 3 tjøring 7400 herning
Mikael Hulegaard Jensenherning, den 11-05-2017til sonja mit mobilnummer er 31319399
Karsten BergOdense, den 11-08-2015Hej Mikael.

Jeg er tilfældigt stødt ind i denne hjemmeside, og kan slet ikke forstå, at der ikke er blevet skrevet om det projekt. Det er i hvert fald svært at finde artikler på internettet, hvor der er emner so relaterer til din side, og det du kæmper for. Du må gøre lidt mere reklame for projektet, det ervirker jo som om du har dine meningers mod.

Håber du vil begynde at skrive læserbreve i de landsdækkende aviser, og blive synlig i debatten for de handikappede. Der er brug for ilsjæl, som vil gøre en forskel for os som ikke lige kan gå til stangspring :-)

Stor hilsen !

Karsten Berg
Louise JensenKibæk, den 30-03-2015Hej Mikael

Det er ikke så meget jeg ser til dit parti i det offentlige rum. Er du stadig aktiv? Jeg synesdet er så skønt, at du kæmper for de svage i samfundet.

Hilsen Louise
Flemming H. PedersenKibæk, den 12-11-2013

Hej Mikael

Håber du kommer ind og kan gøre en forskel.

Herning Kommune er blevet kritiseret for at bruge mange penge på kunst og kultur - på bekostning af handikapområdet. I et interview på DR2 i sidste uge, forsvarede Lars Krarup og Johs Poulsen sig med, at der aldrig før er brugt så mange penge på handikapområdet som nu. Hvor er de penge brugt? Det er i hvert fald ikke "varme hænder".
Vores søn har boet 16 år på Tjørringhus - en institution for svært handikappede børn. Siden ansvaret for institutionen overgik fra amtet til kommunen, er der gang på gang blevet skåret ned, så der idag nærmest er tale om opbevaring. Det beskårede personale har så travlt, at de dårligt kan give børnene andet indhold i livet end banal pasning. For at få personalekabalen til at gå op, skal vi forældre nu fortælle tre måneder frem præcist hvilke week-ender vi vil have vores søn hjem. Indholdsgivende ture er blevet afskaffet osv...... Skam dig, Lars Krarup!

Med venlig hilsen
Flemming

Per KofoedSunds, den 27-10-2013

Hej Mikael....

øv jeg opdagede ikke at du havde stiftet et parti i tide til at jeg kunne støtte dig med en underskrift her til KV 2013. Men jeg håber det kommer til at gå super for dig.........rigtig godt initiativ.

De bedste hilsner fra Per Kofoed............................Sunds

jontjøring, den 10-08-2013

Ikke for noget, men hvor er du sej min ven, så råt du har taget fat i netop dette her, handicappet ved alle mennesker, de kan ikke leve mennesker som os! Stærkt gjordt min ven

Nyhedsgruppen onsdag formiddag i ACbl.a Herning,Ikast, og Snejbjerg, den 20-06-2012

Kære Mikael

Du er simpelthen sej!!!!

Vi har været inde og kikke på din flotte hjemmeside, og lige så snart vi får tid - vil vi nærlæse dit valgprogram. Måske du kan fange lidt stemmer fra os?

Vi glæder os til at følge udviklingen med dit parti ...vi står til rådighed som spindoktorer ..hvis du får behov ...

Vi er Ove, Svend aage,Flemming J , Ole og Kenneth

Pernille PedersenHolstebro, den 19-06-2012

Hej Mikael!

Hvor er du sej - det er dejligt at se, at der stadig er meget energi i dig!! Men du har glemt at skrive om dig selv, at du også er næsten lige så god til wii som mig ;) !!!!

Jeg håber, at det går dig/ jer godt på Bytoften - jeg har tænkt meget på jer og krydset fingre for jer under alt det omtale, der har været i medierne.. Jeg håber i trods alt har det godt!!

Mange hilsner fra Pernille

ps. Husk at hilse omkring dig :)

Jeanette HenkelHerning, den 09-04-2012

Godt gået Mikael

Jeg er ikke overrasket over, at du finder på disse ting. Der er jo krudt i dig trods alt.

Du har ret i, at der burde være handicappede inden for politik, startende med Herning kommune ???

Hilsen Jeanette

p.s. Hils de andre !

Pia Vildbjerg, den 09-04-2012

Hej Mikael.

Godt initiativ, med et parti der støtter et værdigt liv for ældre og handicappede. I er på alle måder afhængige af andres hjælp og støtte for at får et godt liv. Dvs at der er timer nok for SOSU osv. til at yde et godt stykke arbejde. Men Mikael, du kan roligt tage børnene under dine vinger også. De har gennem årene lidt under de samme nedskæringer og de sidst nye initiativer skaber ikke flere varme hænder, som de ønsker vi skal tro. Pøj, Pøj med det

Mvh Pia

Lisbeth SkovbyGram, den 08-04-2012

Hej Mikael

Flot hjemmeside du har lavet, og jeg vil gerne give dig en underskrift til dit parti.

Jeg er selv handicappet, den store forskel på vores handicap er at du er fysiskhandicappet og dit handicap kan ses, mit handicap kan ikke ses, det er en hjerneskade efter et trafikuheld. Jeg ville aldrig kunne gøre det du nu prøver på og du har ganske ret i at det ville være godt med nogle handicappede i folketinget til at tale vores sag. Da de mennesker der sidder i systemet og bestemmer over os, ikke aner hvad de taler om, og bestemt ikke kan sætte sig ind i hvordan vores hverdag er. Det er en kamp for at råbe systemet op. Så held og lykke, jeg håber det lykkes for dig.

mvh Lisbeth

Vinni VilladsenVildbjerg, den 08-04-2012

Hej Mikael

Tillykke med min nye hjemmeside - hvor er den bare flot! Jeg vil gerne kommentere dine flotte billeder. Du er da så fantastisk til at male. Jeg er meget stolt af at have et af dine værker hængende i min stue. TAK!

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med det nye parti, og håber du kan samle nok stemmer til at komme i folketinget.

Mange hilsner fra

Vinni

Jane MøllerVildbjerg, den 08-04-2012

Hej Mikael

Hvor er det flot - sikke et overskud - og du har jo helt ret i alt det du skriver. Jeg har venner med handicappede børn og der er ikke meget hjælp at hente - jeg havde min gamle far som absolut heller ikke fik meget hjælp. Så helt på plads med et parti som dit. Jeg har også et par veninder der er Sosu piger og de er næsten slidt op, og kan nu ikke gå på efterløn som 60 årige. Det er ikke retfærdigt det hele, så kæmp du alt hvad du kan - det er flot. Dine malerier er også dejlig farverige og udstråler livsmod, det kunne de nuværende politikere jo godt bruge lidt af - de ved jo ikke om de skal gøre det ene eller det andet og skifter mening hele tiden.

Kasse 1 og Kasse 2 skal vi udover - mange arbejdsløse kunne få et job med at hjælpe - om ikke andet med et besøg til et ensomt menneske og hjælpe med at handle ind o.l., tåbeligt folk skal gå arbejdsløse når andre mangler hjælp og arbejdskraft.

Hilsen Jane

Inge Sørensen Horsens, den 08-04-2012 Hej  Mikael   synes det er så flot  at  du har lavet  en hjemmeside   trods  det   du har dit handikap.Vil ønske dig  en  forsat  god påske   Kærlig   hilsen  Inge  
Jann GuldhammerVildbjerg, den 08-04-2012

Kære Mikael

Jeg håber du får samlet en masse underskifter til dit nye parti. Navnet er jo lige i skabet - handikapdemokraterne. Du har da ret i mange af de ting du påpeger, og hjemmehjælperne trænger til et skulderklap. Hven kan næsten give et bedre skulderklap, end dig og dine ligestillede, som virkelig har brug for hjælp i hverdagen til mange ting.

Du må gå til pressen med det, så alverden finder ud af, at der findes en bevægelse, hvis formål er at kæmpe denne ædle sag.

Hilsen
Jann Guldhammer

Ulla JohansenSønderborg, den 08-04-2012Hej Mikael.

Jeg kom tilfældigvis forbi denne side, og kunne slet ikke lade være med at læse på den. Jeg synes det er en spændende side, og jeg bliver så glad over at se, at en person med dit handikap har så meget overskud og energi til at engagere dig i alt muligt. Jeg er fuld af beundring. Dine malerier er også super flotte, hvor er du bare sej !!!

Kærlig hilsen
Ulla
Mikael Hulegaard Jensen • Bytoften 73, 5.sal dør 3 • 7400 Herning • mikael@handikapdemokraterne.dk